Santa BarbaraWaar is de verse koude opslagKenmerken van het isothermische proces

vrijgavetijd:2022-06-12 22:36:19 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:187

Kerntips:Santa Barbara,Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten

Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.

Ontwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opslag is voornamelijk het gebruik van koelcompressor voor koude opslag en verdamper van air conditioning. In het algemeen worden kleine en middelgrote koelkasten gedomineerd door volledig ingesloten koelcompressoren. Vanwege de geringe uitgangskracht van de volledig afgesloten koelcompressor is de prijs relatief kosteneffectief; Kleine en middelgrote koelkasten worden doorgaans gedomineerd door semi-gesloten koelcompressoren; Gedeeltelijk gesloten koelcompressor wordt gebruikt voor grote en middelgrote koelhuizen. Bij de goedkeuring kan ook de ammoniak koeleenheid worden overwogen. Omdat de output van ammoniak koeleenheid is groot en kan worden gebruikt voor machinegebruik, maar de installatie en het beheer van koelhuizen zijn omslachtig. Bij het gebruik van de verdamper bij hoge temperatuur wordt de koelventilator gebruikt als verdamper van de airco. Het is karakteristiek dat de snelheid om de temperatuur te verlagen sneller is maar het is gemakkelijk om tot het waterverbruik van de koude verzameling te leiden; Medium- en ultralage koelkasten worden gedomineerd door naadloze verdampingspijpen, die worden gekenmerkt door een zeer goed temperatuurregelend effect en matige koude opslag.

Santa BarbaraOf het pakhuis door de muur kan boren. De bouw en installatie van koude opslag moet gelijk zijn aan de installatie van air conditioner, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Castle Hill.Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Om schade aan de koude opslag te voorkomen, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?


Santa BarbaraWaar is de verse koude opslagKenmerken van het isothermische proces



Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.

Vacuum test: na de test van de druk van het systeem kan het systeem worden getest op het lek in vacuüm. Het doel is de luchtdichtheid onder vacuüm te verbeteren en de voorwaarden voor ammoniakvulling van het systeem voor te bereiden.

De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

veiligheidseisenEr zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.

Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval,Santa BarbaraInstallatie voor koude opslag waar te vinden, vind eerst het lek,Santa BarbaraBevroren bewaring, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.


Santa BarbaraWaar is de verse koude opslagKenmerken van het isothermische proces



De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.

nieuw productGoederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatie

Het leidinggevend personeel van de gecontroleerde atmosfeer moet vaak aandacht besteden aan de melding van de lokale elektriciteitsafdeling. In het geval van stroombeperking of lijntransformatie, moeten ze op tijd goed werk doen. Voor plotselinge storing van de stroomvoorziening en kunstmatige leiding, wordt aanbevolen om het stroomuitvalalarm te installeren, het alarm tijdig te ontvangen, en het verlies zal worden gereduceerd tot een laag niveau.

Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.

Santa BarbaraSteeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen,Santa BarbaraInstallatie van kleine koude opslag, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.

Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SantaBarbaraadviserennieuws
SantaBarbaraLaatste nieuws